- liten bit, stor smak

Smaking

Bli med på en reise i sjokoladesmakekunsten. Ta alle sansene i bruk når du utforsker sjokoladenes verden og opplev forskjellen på vanlig og fin sjokolade som forskjellen på saft og vin. Kakaobønnen, jordsmonnet, gjærings og risteprosessen gir sjokoladen dens egenart. Mens du nyter håndlagede konfekter fra Dragelade, vil du bli kjent med sjokoladens historie og sjokoladens helsebringende egenskaper.

Sjokoladesmaking er en samlende og humørskapende aktivitet, som vekker sansene og bringer oss tilbake til nytelsens verden. Man nærmer seg sjokoladen med en vinsmakers oppmerksomhet, hvor man vurderer smaksrikdom, lytter til knekkelyd, iakttar farge og kjenner duft og ettersmak. Min erfaring er at dette treffer menn like sterkt som kvinner.

Sjokoladesmaking for bedrifter

Bestill sjokoladesmaking til et, møte, kurs, salgsseminar, eller til en middag. Vi tilbyr sjokoladesmaking til konferansegjester på blant annet Refsnes Gods og Jeløy Radio, og vi samarbeider gjerne med flere.

Sjokoladesmaking i private tilstelninger

Overrask gjestene med et smakfullt innslag! Sjokoladesmaking gjør seg godt i selskaper som bursdagsfeiringer, utdrikningslag, bryllup, samt i vinklubber og foreninger

Større eventer

Jeg har undervist 200 personer i sjokoladesmaking på Damenes Dag i Moss, og kan tilby sjokoladesmaking til enda større forsamlinger.


Bestille smaksopplevelser?

Send epost til post@dragelade.no og si litt om hva du kunne tenke deg.


Sjokolademisjonæren

Som sjokolademisjonær ønsker jeg å løfte den norske sjokoladebevissthet, og bidra til større sjokoladenytelse. Jeg underviser i sjokoladesmaking og jobber for å utvikle en sjokoladenytelse-CD.

Jeg har eksperimentert med å lage godteri fra jeg var liten. Jan Hedh, en svensk OL-medaljør i sjokoladekunst har vært inspirasjonskilde og lært meg å lage konfekt. Han introduserte meg for sjokolademakerns Rolls- Royce - kvalitetssjokoladen Valrona, som jeg siden har brukt i alle sjokoladene mine. Jeg skaper de beste konfektene jeg klarer å drømme om, og bruker smilebåndet som barometer. Smilet skal helst gå flere ganger rundt, før jeg er fornøyd.

Jeg er utdannet pedagog og naturterapeut og er opptatt av å formidle sjokoladesanselighet, for å hjelpe folk til å få mer ut av sjokoladespisingen sin.